masina
Alin Geangoș, băiatul viceprimarului din Ziduri, care duminică dimineață a provocat un accident soldat cu moartea surorii sale, Loredana, de 19 ani, scrie pe facebook, la nici 24 de ore de la tragedie.

Băiatul le-a transmis cunoscuților săi din mediul virtual și nu numai că este bine însă își face griji pentru sănătatea părinților săi și este deprimat din cauza morții surorii lui.

”Multumesc tuturor pentru grija acordata … Din fericire eu sunt bine, imi fac griji pentru ceilalti …si condoleante pentru surioara mea :(((((”, scrie Alin Geangoș pe rețeaua de socializare.

De pe aceeași rețea de socializare reiese și faptul că tânărul iubea mașinile dar și viteza. În numeroase fotografii, el apare lângă mașina sa, un Renault, inscripționată cu mesajul „Ride or die”- Gonește sau mori.

Mai mult, pe contul tânărului apar fotografii ale actorului Paul Walker, protagonistul filmului The Fast and the Furious, mort într-un accident de circulație.

Alin Geangoș de 21 de ani se afla duminică dimineață la volanul unui Renault, împreună cu sora sa de 19 ani și cu părinții lor care se întorceau de la o nuntă, când a scăpat mașina de sub control într-o curbă ușoară la stânga. Polițiștii au declarat, în primă fază, că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, un alt element care ar fi putut contribui la producerea tragediei fiind un autoturism care circula pe contrasens și cu care Renault-ul în care se afla familia viceprimarului, se pare, că era să se ciocnească. Toate elementele care au dus la această tragedie ce a șocat întreaga comunitate din Ziduri urmează a fi stabilite de polițiști.

Între timp, tânărul de 21 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean Buzău. Viceprimarul Marin Geangoș este în afara oricărui pericol, soția sa fiind în starea cea mai gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.