Ultimele raportări făcute publice, astăzi la ora 14.00, de Biroul Electoral Județean arată că Marian Cristinel Bîgiu, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Buzău, a fost votat de cei mai mulți dintre buzoieni.
După centralizările voturilor din 113 secții dintr-un total de 422, câte au fost în județul Buzău, la votul din 10 iunie, Bîgiu a contabilizat 24.454 de voturi, în timp ce liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda și-a adjudecat 12.313 voturi. Victor Mocanu se situează abia pe locul trei, în preferințele alegătorilor din județul Buzău, cu doar 10.509 voturi valabil exprimate în 113 secții de votare.
USL şi-a luat partea leului şi în Consiliul Judeţean Buzău unde a obţinut aproape 30 de mii din voturile exprimate. PDL a obţinut circa 13 mii de voturi iar Partidul Poporului Dan Diaconescu aproape 3 900 de voturi la capitolul consilieri judeţeni.

C.D.

1 COMENTARIU

  1. Cate procente dintre cele aproape 20 la suta din dreptul mafiotului sunt reale, in conditiile unui vot despre care avem exemple urate de povestit o noapte si-o zi, daca ne-am pune mintea? Dar sa-l oferim pe acest individ istoriei, caci are ea saraca un cos de gunoi incapator. Bosco, tu urmezi ! Doctorul e cu bisturiul aproape…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.