Un individ de 43 de ani, de fel din localitatea Berca, extrem de periculos și cu multe păcate pe suflet i-a băgat în sperieți pe localnicii din comuna natală dar mai ales pe cei din Scorțoasa, acolo unde în week-end bărbatul a comis un viol.

Cu un alt viol la activ, dar și cu furturi, cu infracțiuni de violare de domiciliu și chiar cu o crimă, buzoianul s-a mai gândit să facă un rău. Sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, individul a dat iama în casa unei bătrâne de 76 de ani din comuna Scoțoasa și nu s-a lăsat până nu a violat-o pe femeie. După ce și-a bătut joc de biata bătrână, bărbatul a obligat-o să-i dea să mănânce iar apoi a adormit chiar în casa victimei. Abia atunci a reușit femeia să fugă și să se adăpostească în casa unei rude, de-acolo de unde și-a și sunat fiul pentru a-l anunța despre ce nenorocire s-a abătut asupra ei.

Acesta a sunat imediat la Poliție iar oamenii legii au pornit căutările. Bărbatul, care imediat cum s-a trezit a scotocit casa bătrânei furându-i mai multe bunuri, s-a ascuns în pădure, acolo unde a și fost găsit ieri după amiază de anchetatori.

„Imediat au fost demarate  activităţi în vederea depistării suspectului, care este cunoscut cu antecedente penale, acesta fiind prins duminică după-amiază într-o zonă împădurită de pe raza satului Plopeasa de Sus, de către poliţiştii Secţiei 3 de poliţie rurală Berca.Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva lui pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, furt calificat şi viol şi l-au reţinut pentru 24 de ore”, a precizat astăzi comisarul Florina Crucianu de la IPJ Buzău.

De-a lungul vremii, bărbatul de 43 de ani a comis o serie de infracţiuni. A violat o altă femeie, a furat, a intrat peste oameni în  casă şi chiar şi-a ucis concubina pe care a decapitat-o. Potrivit anchetatorilor, corpul femeii a fost ascuns în curtea bunicii bărbatului însă nici până acum, oamenii legii nu au reuşit să găsească craniul victimei. Pentru toate acestea, bărbatul a fost condamnat la 21 de ani de închisoare însă a fost eliberat condiţionat.

Acum, el este din nou după gratii, acolo unde, mai mult ca sigur, își va petrece mulți ani din viață, dacă nu cumva, din nou, cineva se va găsi să-l elibereze condiționat.

 

 

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.