Bianca TOMA 3
La Buzău, doi elevi au reușit să ia bacalaureatul cu 10 pe linie: unul absolvent al Colegiului BP Hasdeu, altul de la Colegiul Mihai Eminescu.
Bianca Toma este absolventa celui mai prestigios liceu din județ care a reușit performanța de a obține note maxime la toate materiile la care a susținut examenul de maturitate. Tânăra susține că se aștepta la o medie peste 9, însă când a aflat că are 10 pe linie, surpriza a fost maximă. Nu pentru că nu s-ar fi pregătit îndeajuns, ci pentru că subiectele ar fi fost ”surprinzătoare”.
” Nu mi s-au părut subiectele foarte grele ci mai degrabă surprinzătoare. Mă așteptam să se dea altceva. Am terminat cu 10 și am luat și 10 la bac. Materiile preferate sunt cele la care am dat examenul: psihologie, istorie și română. M-am pregătit constant, pentru că nu poți lua 10 la bac fără să te pregătești constant. Îmi place să citesc, să ascult muzică, să mă plimb”, a declarat tânăra cu 10 la bac.
Bianca susține că vrea să urmeze cursurile unei facultăți de psihologie judiciară, fiind inspirată să o ia pe această cale de filmele psihologice polițiste pe care le-a urmărit în ultima vreme.
”Vreau să fac o carieră în Psihologie judiciară. Am văzut despre SRI și despre Psihologia în magistratură în seriale, dar și romanele psihologice, toate m-au condus către această decizie. Momentan nu sunt tentată să plec din țară doar daca nu o sa găsesc un serviciu adecvat după studii”, a mai spus Bianca Toma.
În județul Buzău, încă un elev, absolvent al Colegiului Mihai Eminescu, a reușit să ia bacalaureatul cu media 10.00.
Anul trecut, Buzăul a avut 10 absolvenți cu media maximă la sesiunea de vară a bacalaureatului.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.