Cezar PREDA

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda a făcut, vineri, la Buzău bilanțul primului an de guvernare al Uniunii Social Liberale mulțumindu-se să puncteze doar câteva „realizări” fără să dezvolte în profunzime problema argumentând că fiecare român simte pe pielea lui dacă este mai bine sau mai rău.
„După un an de guvernare USL se vede și la Buzău cât de bine o duc buzoienii. Cu cât le-au crescut facturile, cum au crescut prețurile în piață, cum le-au crescut utilitățile și cu cât o să le crească de la 1 iulie. Tot buzoienii observă câte locuri de muncă au apărut în plus în ultimul an, cât de bun este sistemul de sănătate pentru că, într-un an de zile s-au întâmplat atâtea evenimente în sănătate încât niciodată nu am stat mai mult pe prima pagină a ziarelor. Cam asta este bilanțul unui an de guvernare USL în Buzău”, a declarat liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.
Preda a mai atras atenția că deși sunt la putere, parlamentarii USL nu vin în fața alegătorilor să-și prezinte „realizările” mulțumindu-se cu promisiunile pe care le-au făcut în campanie.
„Mă întreb, parlamentarii USL țin conferințe de presă?Doar cei reșapați țin nu? Titularii de drept nu. Eu o să țin conferințe de presă și o să vă întreb unde este podul de la Vadu Pașii pe care îl începuseră deja și dusese acolo utilaje, am să întreb unde sunt 50% absorbție fonduri europene iar mai nou înțeleg că vor să crească venitul minim garantat ca să acopere inflația dar eu cred că mai bine creau locuri de muncă ”, a precizat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.