Teatrul „George  Ciprian” Buzău cu sprijinul Consiliului Județean Buzău vă invită pe 24 februarie, să sărbătorim românește ziua iubirii, Dragobetele. Și anul acesta am pregătit o serie de surprize pentru îndrăgostiți! De la bilete gratuite, certificate de căsătorie, șampanie, prăjituri, candy bar până la fotografii printate pe loc – cabină foto – dar și multe alte surprize.

Ca în fiecare an, pe 24 februarie Teatrul „George Ciprian” sărbătorește de Dragobete. Așadar, buzoienii sunt invitați din nou la teatru. Anul acesta îi așteptăm cu spectacolul CINA DE ADIO, o comedie inspirata după un trend parizian al evoluției prieteniilor.  De asemenea, și anul acesta oferim certificate de căsătorie temporare iar cei prezenți vor avea ocazia să se fotografieze la deja celebra „Poarta lui Dragobete”, special amenajată în foaier pentru acest eveniment. Sărbătoarea aduce o serie de surprize pentru îndrăgostiți din partea Consiliului Județean Buzău. Vom avea rezervat GRATUIT acessul la spectacol pentru cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit sau sunt născuți în data de 24 februarie.

OFERTA

Cu 100 ron primești nu doar un bilet, ci 2 bilete la spectacolele CINA DE ADIO  și FAZA LUNGĂ. Rândul A (lângă scenă) va fi rezervat pentru cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit sau sunt născuți în data de 24 februarie.

Bilete gratuite

Teatrul „George Ciprian” oferă și anul acesta bilete gratuite (în zona VIP) la piesa CINĂ DE ADIO din 24 februarie, ora 19:00, celor care s-au căsătorit pe 24 februarie ori sunt născuți la această dată! Mai mult decât atât, toți îndrăgostiții care vor fi prezenți în data de 24 februarie la teatru vor primi certificate de căsătorie pentru 1 zi.

Condițiile de participare sunt simple:

Dacă v-ați căsătorit pe 24 februarie (în orice an) ori sunteți născut pe 24 februarie vă așteptăm la teatru cu certificatul de naștere/căsătorie și veți primi O INVITAȚIE cu 2 locuri la spectacolul FAZA LUNGĂ  din 20 februerie, ora 19.00 dar și la spectacolul  CINA DE ADIO din 24 februarie, ora 19.00.

Înscrierile au loc până vineri, 21 februarie, ora 12.00!

„Poarta lui Dragobete”  este locul special amenajat pentru dumneavoastră. Aici veți avea ocazia de a crea o amintire de neuitat. Anul acesta am pregătit și o cabina foto pentru a imortaliza cele mai frumoase clipe petrecute la teatru!

Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, aduce și alte surprize precum șampanie, prăjituri, candy bar și multe altele…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.