Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit „Bobocei din Micro III” au primit joi vizita copiilor din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă cărora le-au făcut surprize peste surprize: de la unele culinare, dulci, la altele care au captat atenția micuților fascinați de împodobitul dovlecilor specifici toamnei dar și sărbătorii importate de noi cu succes, Haloween.
Pe parcursul zilei, copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă au stat în băncuțe alături de preșcolarii de la Boboceii, au servit masa, au învățat lucruri noi, dar au avut parte și de nenumărate surprize oferite de copilașii care frecventează grădinița din Micro III și de educatoarele lor, implicate în acest proiect trup și suflet.
La finalul unei zile minunate, copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă au primit în dar fructe proaspete și conserve de legume și fructe în cadrul acțiunii „Dăruiește și primește!” .
Acțiunea care face parte din Strategia Națională de Acțiune Comunitară (SNAC)are scopul de a sensibiliza preșcolarii, cadrele didactice și părinții vizavi de alți copii din alte grădinițe si de a dărui cu generozitate din ceea ce au ei.
La final, toți copiii s-au distrat la „Carnavalului Toamnei”, utilizând măști și accesorii construite chiar de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.