Zeci de primari din Republica Moldova dar și consilieri raionali din Soroca vor veni la începutul lunii viitoare la Buzău pentru a se înfrăți cu primari ai comunelor din județul Buzău. Delegația formată din 50 de persoane va ajunge la Buzău pe data de 5 noiembrie și timp de două zile se vor întâlni cu conducerea județului și cu primari de pe raza județului în încercarea de a identifica oportunități comune de dezvoltare a localităților pe care le reprezintă.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu care a anunțat aleșii județeni de vizita pe care primarii din raionul Soroca o vor face la Buzău ocazie cu care va fi organizată și o ședință de consiliu comună la care vor lua parte atât consilierii județeni buzoieni cât și consilierii raionali din Soroca.

Consiliul Județean Buzău și raionul Soroca  sunt înfrățite de mai mulți ani iar între cele două localități exist o strânsă relație de colaborare. De altfel, președintele Consiliului Județean Buzău a anunțat, încă din vară că intenționează să facă toate demersurile pentru ca anumite primăriii din județul Buzău să se înfrățească cu primării din raionul Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.