Consiliul Județean organizează și în acest an o serie de manifestări specifice sărbătorilor de iarnă noutatea constând în faptul că acestea se vor organiza în întreg județul și nu doar în municipiul Buzău.
Consilierii județeni au aprobat în ședința ordinară a lunii octombrie alocarea sumei de 450 000 lei pentru organizarea manifestărilor legate de sărbătorirea Zilei Naționale a României și a sărbătorilor de iarnă suma fiind mai mare cu 50.000 de lei față de anul trecut
Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a explicat de unde vine creșterea dar și faptul că nu este obligatoriu ca toți banii să fie cheltuiți.
„În acest an s-au alocat mai mulți bani pentru sărbătorile de iarna, respectiv 4,5 miliarde de lei vechi. Nu este nevoie să îi cheltuim pe toți dar am decis asta pentru ca anul acesta încep evenimentele privind împlinirea a 100 de ani de la făurirea României mari și vom intra cu anumite evenimente de mai mare anvergură începând cu 1 Decembrie apoi celelalte evenimente de Moș Nicolae, Moș Crăciun și Anul Nou pentru că trebuie să ne ocupăm și să oferim cetățenilor și cultură și spirit. Vom avea și în acest an o mulțime de evenimente pentru cei mici, un spectacol celui similar de anul trecut cu actorii buzoieni și evenimentele de la Muzeul Județean. De asemenea vom încerca și în acest an să aducem sărbătorile de iarnă și în stațiunea Sărata Monteoru pentru că facem parte din ADI Sărata Monteoru și daca acum un an am avut manifestări doar la Buzău și în Sărata Monteoru anul asta vrem să facem și în alte localități pentru că și acolo sunt oameni din județul nostru. Vom avea astfel de manifestări și în alte localități cum ar fi Pogoanele, Berca sau Pătârlagele”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.