Sublocotenentul Mădălin Stoica desemnat Cetățean de onoare al județului Buzău

0
464

Sublocotenentul post mortem Mădălin Stoica a fost desemnat, joi, de consilierii județeni Cetățean de Onoare al Județului Buzău. Distincția a fost oferită familiei la finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean la care au mai participat prefectul județului Carmen Ichim și comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica.
„Vreau să supun la vot un proiect pe care mi-aș fi dorit să nu ajung să îl supun votului dumneavoastră niciodată însă înainte de asta aș dori să ținem un moment de reculegere” a spus președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu vizibil emoționat.
Prin titlul oferit azi Consiliul Județean își va asuma cheltuielile cu amenajarea ansamblului funerar al eroului care a căzut la datorie în Afganistan în urma unui atac cu o mașină capcană.
Pe lângă titlul oferit joi militarului erou Mădălin Stoica președintele Consiliului Județean, a oferit fiicei militarului o bicicletă iar familiei un ajutor financiar de 5000 de lei.
Mădălin Stoica și-a pierdut viața la jumătatea lunii septembrie în timpul unei misiuni în Afganistan când convoiul în care se deplasa a fost lovit de o mașină capcană care a explodat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.