Un bărbat de 29 de ani din Săgeata, angajat agent de pază al unei firme de profil, a fost înjunghiat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în fața unui cunoscut pub din Buzău care funcționează în incinta fostei fabrici Contactoare. Bărbatul a fost înjunghiat de un buzoian de 46 de ani, devenit agresiv după ce paznicul nu i-ar fi permis să intre în local din cauză că mirosea a alcool și era îmbrăcat inadecvat locației. În prezent, bodyguardul este internat la Terapie Intensivă, având perforat un plămân în timp ce POliția transmite că tânărul a fost ”zgâriat”.

Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bărbatul de 46 de ani a mers în pub-ul respectiv cu gândul de a-și lua acasă nevasta, care lucrează acolo. Din cauză că mirosea a alcool și era îmbrăcat neadecvat locației respective, bărbatului nu I s-a permis să aștepte în pub, alături de ceilalți clienți.
Revoltat de modul în care este tratat, buzoianul a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe agentul de pază care nu i-a dat voie în local.
La fața locului au ajuns ulterior și colegi ai agentului de pază care l-au imobilizat pe individul agresiv.
În urma conflictului, agentul de pază a ajuns la Spitalul Județean Buzău cu mai multe plăgi înjunghiate. Cel mai grav este că tânărul are un plămân perforat. El este internat la Terapie Intensivă iar medicii nu pot spune, la acest moment, că pericolul a trecut iar riscurile sunt depășite întru totul.
La spital a ajuns și bărbatul agresiv, care și-a luat câteva scatoalce de la colegii bodyguardului înjunghiat.
Polițiștii au întocmit dosar penal in rem pentru purtare abuzivă, lovire sau alte violențe și continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.