Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, reacționează față de decizia Prefecturii de a nu-l invita pe primarul municipiului Buzău să ia cuvântul la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României și anunță public că PSD va participa la sărbătoarea tuturor românilor din mijlocul oamenilor, refuzând să urce la tribuna oficială.

„1 Decembrie este ziua NAȚIONALĂ a TUTUROR romanilor. Din păcate, la București, în disprețul românilor și al respectului fata de instituțiile fundamentale ale statului, președintele Klaus Iohannis invita pe cine poftește. La Buzău, ca sa-l mulțumească pe șeful cel mare, prefectul Aurelia Mitrea vrea sa-l lase doar pe Teodor Atanasiu să vorbească. PNL vrea sa confiște 1 Decembrie și să facă scandal.
1 Decembrie este ziua TUTUROR românilor. Este o sărbătoare și un prilej ca politicienii sa arate mai multa unitate, sa lase la o parte certurile.
PSD va participa la această sărbătoare și va asista la ceremonie din mijlocul românilor. Voi sta împreună cu primarul ales al Buzăului, Constantin Toma și cu președintele PSD Marcel Ciolacu. Vom avea invitați mai mulți primari din județ. Vom sărbători alături de romani!
Vreau sa le spun buzoienilor ca vom avea grija ca aceasta manifestare să se desfășoare în liniște, așa cum a fost mereu”, a spus președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.


PSD BUZAU/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160007

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.