Fostul șef al IPJ Buzău, Ion Marin ar putea fi scos din cursa electorală înainte de începerea campaniei după ce membrii Biroului Electoral Municipal au descoperit că mai multe semnături din lista de susținători ai Mișcării Populare se repetă  de mai multe ore în diferite pagini.

Reprezentanții PSRO și cei ai PNL au depus deja plângere împotriva deciziei Biroului Electoral Municipal care a dat undă verde înscrierii lui Ion Marin și a listei de consilieri municipali ai PMP.

„Colegii noștri din BEM au observat la numărătoarea semnăturilor mai multe liste care se repetă în întregime. Erau aceleași persoane și aceleași semnături. Este vorba despre 200-220 de semnături care dacă nu ar exista nu ar face pragul minim de semnături”, a declarat avocatul liberal Dorin Bădulescu.

Vicepreședintele  Judecătoriei Buzău, judecătorul Leontin Drăgulescu, a confirmat faptul că trei formațiuni politice au contestat candidatura lui Ion Marin și cea a consilierilor Mișcării Populare iar contestațiile au primit termen sâmbătă dimineață.

Contactați telefonic, nici președintele MP Buzău, Nicu Cristian și nici candidatul Ion Marin au declarat că nu au cunoștință despre contestațiile depuse de celelalte partide și au declarat că nu s-au ocupat personal de strângerea semnăturilor.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.