Primarul comunei Gherăseni, Sava Stroie, pierde fotoliul de primar după ce a decis să candideze pentru un nou mandat din partea PNL dat fiind că social-democrații la care aderase în timpul Ordonanței 55 nu l-au mai susținut pentru un nou mandat. Vineri, prefectul George Sava a semnat ordinul de încetare de drept a mandatului primarului comunei Gherăseni, Sava Stroie.
Situația primarului din Gherăseni este oarecum diferită. Sava Stroie, fost membru PNL , a fost ales primar al comunei Gherăseni în 2012 pe liste PDL după ce fostul primar a fost susținut de PNL pentru un nou mandat. Stroie a câștigat atunci mandatul de primar din partea PDL la diferență de un vot față de Vasile Țintă. Ulterior, în timpul Ordonanței 55, Stroie a migrat alături de alți primari la PSD însă în primăvară social-democrații a decis să nu îl mai sprijine pentru un nou mandat și să meargă pe mâna fostului primar Vasile Țintă. Vâzând aceasta, pentru a putea candida, Sava Stroie a revenit la PNL și a fost desemnat candidatul acestei formațiuni.

3 COMENTARII

 1. Ăsta-i traseist de meserie! Să mulţumească celor de la P.R.M. care l-au scos pe arena politică!
  E mare şulfă! A furat de-a rupt!
  Stroie, adu-ţi aminte cum îţi curgeau mucii pe la sediul P.R.M. de lângă Piaţa Mare din Buzău ca să te susţină Moldoveanu, Mircea, Constantinescu şi Florescu!
  Ai carnetul de partid şi acum acasă, alături de alte carnete(de la PD, PDL, PNL, PSD). Doar la UDMR n-ai fost.
  Du-te, băi, acasă! Ajunge, ai făcut punga mare sau acum vrei şi pentru fii-tu!
  Apropos, ai reuşit să-l aduci pe fii-tu la şcoala din sat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.