bonuri castigatoare-1
Duminică, 19 iulie, a avut loc extragerea bonurilor fiscale câştigătoare care au fost emise în perioada 1-30 iunie 2015.
În urma extragerii, s-a stabilit că bonurile căştigătoare sunt cele emise pe 1 iunie şi care au valoarea de 509 lei.

Ca şi la extragerea precedentă, fondul de premiere este în valoare de 1 milion de lei, ceea ce înseamnă că vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dacă numărul câştigătorilor este mai mare de 100, va avea loc o nouă extragere, pentru alegerea a maxim 100 de câştigători.
Conform reglementarilor din Legea nr. 166/2015, publicata in Monitorul Oficial nr. 460 din 25 iunie 2015, la Loteria Fiscală, se acorda maximum 100 de premii. Regulamentul a fost modificat dupa ce, la extragerea din aprilie au fost aproape 18.000 de castigatori, iar premiul care a revenit fiecaruia a fost de doar 56 de lei.

Ca urmare a modificarii regulamentului, premiul de un milion de lei pus in joc la fiecare extragere va fi impartit la cel mult 100 de castigatori, rezultand un premiu de cel putin 10.000 de lei.

Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand de luni, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.