Buzoienii care au realizat cumpărături in ziua de vineri, 18 martie cu o valoare cuprinsă între 615 lei şi 615,99 lei pe un singur bon fiscal pot fi unii dintre câștigătorii Loteriei bonurilor fiscale din luna martie.

Loteria bonurilor fiscale pentru bonurile emise în martie a avut extragerea duminică, în studioul TV al Loteriei Române iar în urma extragerii au ieșit câștigătoare bonuride din data de 18 martie cu o valoare de 615 lei, fondul de câștiguri fiind de 1 milion de lei iar numărul maxim de câștigătorii va fi de 100.

Pentru a revendica premiul posesorii de bonuri cu o valoare de 615 lei trebuie să depună, începând de luni, cererile pentru revendicarea premiilor la sediile ANAF de pe raza localității unde își au domiciliile. Cererile trebuie însoțite de bonul fiscal original alături de copia actului de identitate. După depunere ANAF va elibera o copie bonurilor câștigătoare cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

Numărul maxim de câștigători pentru extragerea aferentă bonurilor emise în luna martie este de 100 iar dacă la sediile ANF din întreaga țară se vor depune mai mult de 100 de cereri va fi efectuată o nouă extragere la o dată ulterior anunţată, pentru desemnarea a maxim 100 de premianţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.