Aproximativ 2 săptămâni ne mai despart de startul oficial al campaniei electorale iar până la acest moment numărul de candidați care vor intra în cursa pentru Palatul Comunal este incert. Până acum, și-au anunțat intenția de a candida pentru Primăria Buzău un număr de 9 candidați, însă lista rămâne deschisă iar pe margine s-ar mai încălzi cel puțin patru nume. Este vorba despre Paul Negoiță, Mircea Ion, Aurel Lecu și Constantin Popa a cărui intrare în cursa pentru Palatul Comunal a tot fost vehiculată în ultima vreme. Asta după ce în urmă cu câteva săptămâni senatorul, supărat nevoie mare, anunța că demisionează din UNPR și se lasă de politică.
Înscrierea lui Constantin Popa în cursa pentru Primăria Buzău este cel puțin curioasă, dat fiind că în ultima vreme senatorul a intrat într-un con de umbră după ce ar fi fost „ajutat” în acest sens.
După descălecarea senatorului progresist în sediul PNL la începutul lunii martie, prezența lui Popică în prim planul vieții politice s-a estompat vizibil, tinzând chiar către zero. Gurile rele spun că la baza acestui fapt ar sta o filmare menită să îl facă pe senatorul UNPR să nu mai fie atât de vocal și chiar să îl determine să se lase de politică și să se ocupe mai mult de familie.

Rămâne de văzut în zilele ce vor urma dacă senatorul progresist va decide să se înscrie în cursa pentru Palatul Comunal sau sunt doar zvonuri de campanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.