În perioadele preelectorale se lansează, mai mult ca oricând, tot felul de bârfe și zvonuri care mai de care mai interesante pentru omul de rând, dar care au și o anume doză de subiectivism,  în funcție de cine prezintă informația. Așa se face că, o informație cu titlu de zvon, care nu a putut fi verificată până în cele mai mici amănunte, a apărut duminică pe piață după ce, sâmbătă, în sediul Mișcării Populare Buzău ar fi avut loc o întâmplare mai puțin obișnuită.

Conform unora, în sediul M.P. de vizavi de Bisericuța Copiilor  ar fi avut o luptă, la propriu, între candidatul formațiunii, comisarul Ion Marin și liderul M.P. Nicu Cristian.

Alte voci susțin însă că „lupta” dintre cei doi nu ar fi fost umăr la umăr, ci mai degrabă una pe idei și mai precis pe întocmirea listelor de consilieri, unde, președintele M.P., Nicu Cristian, venit de la niște discuții cu alți lideri de politici, ar fi avut opinii diferite de cele ale comisarului candidat Ion Marin, care i-ar fi reproșat primului existența unor interese ascunse.

Ceea ce este cert este că ambii combatanți neagă vehement informațiile apărute și spun că în interiorul Mișcării Populare totul este cât se poate de roz. Mai mult, atât Ion Marin cât și Nicu Cristian spun că au fost împreună în teritoriu duminică până la lăsatul serii.

Cum fum fără foc nu prea iese, rămâne de văzut în zilele ce urmează cum vor evolua lucrurile și dacă vreuna din variante se confirmă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.