dupa3
Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, le mulțumește buzoienilor care au făcut ca județul să se claseze pe locul 7 în topul județelor care l-au susținut pe candidatul social-democrat. De asemenea, Boșcodeală le solicită alegătorilor din Buzău să iasă, din nou, la vot peste două săptămâni pentru ca Victor Ponta să poată ajunge președintele tuturor românilor.

Redăm mai jos comunicatul integral:

„Stimați cetățeni ai județului Buzău, vă mulțumesc tuturor pentru că ați ieșit la vot duminică într-un număr atât de mare și pentru faptul că ați acordat încrederea candidatului Victor Ponta cu un procent de 54,21 la sută. În felul acesta județul Buzău a urcat în topul național, clasându-se pe locul șapte între județele care l-au susținut pe candidatul Alianței PSD-UNPR-PC.
Victor Ponta este singurul candidat care poate asigura dezvoltarea economică a României, echilibru și stabilitate. E tânăr, un bun român, este creștin-ortodox , aproape de oameni și are o familie extraordinară. S-a ținut de cuvânt, i-a ajutat pe pensionari, pe bugetari, pe tineri și pe antreprenori și a făcut economia să își revină. Vrea sa îi unească pe români, s-a luptat mereu cu Băsescu și vrea să schimbe ce s-a facut rău în ultimii 10 ani. Va duce schimbarea până la capăt!
Are experiență, e susținut de liderii europeni și americani și va reda României prestigiul în Europa. Susține și promovează valorile autentice pentru că este mândru că este român.
De aceea, îi îndemn pe buzoieni să iasă la vot din nou, în număr la fel de mare, pe 16 noiembrie, pentru ca Victor Ponta să devină președintele tuturor românilor.

Cu deosebit respect,
Președintele Organizației județene PSD Buzău,
Constantin Boșcodeală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.