Un brașovean în vârstă de 32 de ani a fost surprins pe DN 2 E 85, în afara localității Racovițeni, conducând cu 205 km/h, pentru această viteză, tânărul fiind amendat și sancționat cu suspendarea permisului pentru 120 de zile.

 

Brașoveanul de 32 de ani a fost surprins conducând cu o viteză amețitoare pe DN 2 E 85, în afara localității buzoiene Racovițeni, acolo unde, de-a lungul vremii, numeroși șoferi au fost depistați de radar și sancționați, între ”victime” numărându-se inclusiv persoane publice.

Bărbatul se afla la volanul unei mașini BMW, înmatriculată în străinătate, și a fost înregistrat cu 205 km/h de un aparat radar de tip vechi.

Odată oprit în trafic, brașoveanul s-a conformat, a semnat procesul verbal, acceptând practic amenda destul de consistentă pentru viteză neregulamentară și măsura suspendării permisului de conducere pe o perioadă de 120 de zile.

În urma consultări bazei de date, polițiștii de la Rutieră au aflat că același individ vitezoman fusese oprit și sancționat, pentru aceeași neregulă, în anul 2010 când a fost înregistrat de radar cu 164 de km/h, în afara unei localități din județ. Chiar dacă atunci a rămas fără permis, brașoveanul și-a forțat norocul, continuând să conducă. La scurt timp, el a fost oprit în Sibiu, și pentru că avea carnetul la Poliție, s-a ales cu dosar penal. Acum, pentru un cumul de sancțiuni în trafic comise la un interval mai mic de 6 luni, brașoveanul a fost aspru amendat și a rămas pieton nu pentru 90 de zile ci pentru 120.

În cadrul aceleiași acțiuni de depistare a șoferilor vitezomani, polițiștii au mai surprins, ieri, un cetățean danez de 54 de ani care se deplasa cu 104 km/h, în localitatea Costești, bărbatul rămânând, de asemenea, pieton pentru 90 de zile.

 

Cristina DINULESCU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.