Buzău Fest a strâns, în ultima seară, peste 11 mii de oameni la Monteoru. Concertul Loredanei a paralizat intrarea și ieșirea din stațiune

0

Peste 11.000 de oameni au cântat și au dansat sâmbătă seară la Sărata Monteoru pe muzica Loredanei și a tarafului Agurida, în ultima zi a celei de-a doua ediții a Buzău Fest.

După o zi plină ce a cuprins activități sportive, ateliere meșteșugărești și reconstituiri ale unor lupte istorice dintre daci și romani, puse în scenă de gărzile prezente în festival, seara a adus un număr record de buzoieni, și nu numai, pe terenul de sport din localitate, pentru a asista la concertul susținut de Loredana și taraful Agurida.

Vreme de mai bine de o oră înainte de lăsarea serii, circulația pe drumul județean ce leagă Buzăul de Monteoru a fost paralizată complet, coada de mașini bară la bară, ocupând practic drumul până la intersecția cu DN 1B Buzău-Ploiești.

Seria recitalurilor din ultima zi de festival a fost deschisă de buzoiencele Adriana Stuparu, Mirela Ursache, Simona Bănică și Bianca Mihai, pentru ca, mai apoi, UDDI să încingă atmosfera pentru concertul Loredanei.

Artista, într-o formă de zile mari, și-a făcut apariția pe scena amplasată pe terenul de sport al stațiunii Sărata Monteoru și a reușit să-i facă pe cei prezenți să cânte și să danseze pe muzica sa. Un grandios foc de artificii a brăzdat cerul, spre bucuria celor prezenți, marcând sfârșitul celei de-a doua ediții care, după promisiunea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, nu se va sfârși aici și va deveni o tradiție  cu ajutorul căreia județul Buzău să poată fi promovat turistic, artistic și cultural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.