Circulația pe Drumul Național 22, pe sectorul dintre Râmnicu Sărat-limita cu județul Brăila a fost reluată, cu restricții, luni seară, de asemenea în județul Buzău, drumarii au reușit să deblocheze toate drumurile județene, traficul desfășurându-se însă în condiții de iarnă.
Potrivit reprezentanților Comandamentului Județean pentru Situații de Urgență Buzău, în jurul orei 20.00, s-a dat drumul circulației pe DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila, însă cu o restricție de tonaj. Astfel, pe această șosea este permis accesul, deocamdată, doar mașinilor mai ușoare de 3, 5 tone. Acesta era ultimul drum rămas închis în județul Buzău, pe restul circulându-se din cursul zilei, cu restricții pe unele șosele, și în condiții de iarnă.

„Dragi prieteni, începând cu ora 20.00 nu mai este niciun drum județean închis.
Se circulă în condiții de iarnă, de aceea este bine să manifestați prudență dacă plecați la drum.
Mulțumesc tuturor celor care au făcut eforturi pentru ca circulația să fie restabilită!”
Petre Emanoil NEAGU

Conform președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, nici un drum județean nu mai este blocat luni seară, drumarii reușind să deszăpezească toate tronsoanele de interes județean.

De asemenea, toate localitățile sunt alimentate cu energie electrică.
Marți, școlile din județul Buzău vor fi deschise, după ce luni cursurile au fost suspendate, prin decizie a Inspectoratului Școlar Județean. Cursurile vor fi reluate în toate unitățile de învățământ cu excepția a trei unități școlare din comuna Balta Albă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.