Comisarul-șef Vasile Nicolae, șeful demisionar al Serviciului Rutier Buzău, a fost în urmă cu doi ani naș la nunta lui Alin Unicatu, fiul unui afacerist din Slobozia Bradului. Cumetria cu un clan țigănesc nu a fost de bun augur pentru Nicolae. Acesta ar fi fost practic începutul sfârșitului carierei de polițist a comisarului  pe care șefii l-au luat la ochi imediat ce imaginile de la nunta cu manelisti la care a fost naș au apărut în spațiul public.
Odată intrat în vizorul anchetatorilor, până la prinderea lui Nicolae, care s-a dovedit că uza de funcția deținută pentru a circula cu numere false la autoturismul personal, nu a mai fost decât un pas. Subalternii săi, coordonați direct de șefii din IGPR au strâns dovezile și când l-au pus în fața faptului împlinit, polițistul a demisionat și s-a internat în spital.

1 COMENTARIU

  1. […] Comisarul-șef Vasile Nicolae, șeful demisionar al Serviciului Rutier Buzău, a fost în urmă cu doi ani naș la nunta lui Alin Unicatu, fiul unui afacerist din Slobozia Bradului. Cumetria cu un clan țigănesc nu a fost de bun augur pentru Nicolae. Aceasta ar fi fost practic începutul sfârșitului carierei de polițist a comisarului-șef pe care șefii l-au luat la ochi imediat ce imaginile de la nunta la care a fost naș au apărut în spațiul public. Odată intrat în vizorul anchetatorilor, până la prinderea lui Nicolae, care s-a dovedit că uza de funcția deținută pentru a circula cu numere false la Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.