Astăzi debutează cea de-a treia ediţie festivalului Seawolves Bike Fest și prima organizată în municipiul Buzău. Primele două ediții, desfășurate în anii 2010 si 2011 au avut loc la Arbănași însă, pentru o mai bună vizibilitate a evenimentului, organizatorul, clubul buzoian Seawolves, a hotărât ca ediția din 2012 să se desfășoare în Parcul Tineretului din Buzău. Astfel, sute de motocicliști din întreaga țara sunt așteptați la Buzău iar mâine, de la ora 13.00 este programat un marș al tuturor participanților pe străzile din oraș.
Din cele două nopți de festival nu putea lipsi muzica live. De aceea, pe scena clubului Atlantis din Parcul Tineretului vor evolua mai multe trupe de muzică rock. În prima seară atmosfera va fi întreținută de tinerii buzoieni de la S.G. Project şi Steelborn iar sâmbătă pe scena vor urca veteranii de la Blue Motors, Luni la Teatru şi Sukar Nation.
Invitat de onoare al festivalului și totodată prezentator al tuturor surprizelor pregătite de organizatori va fi vrânceanul Cristian Hrubaru, cunoscut buzoienilor de la emisiunea „Cronica Cârcotașilor.”
Buzoienii care vor dori să viziteze tabăra amenajată de motocicliști în Parcul Tineretului și să asiste la spectacolele din Clubul Atlantis vor trebui să plătească o taxa de intrare de 30 de lei pentru toate cele trei zile de festival.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.