Guvernul a alocat, printr-o hotărâre adoptată miercuri, aproape 87 de milioane de lei pentru refacerea infrastructurii locale afectate de inundaţii în această vară, în 25 de judeţe. Dintre acestea  județul Buzău se numără printre județele care au primit cei mai mulți banii.

Cei mai mulți bani au fost primiți de județul Vrancea 10,095 milioane de lei, urmat de Buzău cu 9,914 milioane de lei și de Harghita cu 9.507 milioane de lei. În același timp, la polul opus, cei mai puțini bani au revenit Brașovului respectiv 41.000 de lei

Guvernul a alocat miercuri, printr-o Hotărâre, suma de 86,7 milioane lei, din Fondul de intervenţie, pentru judeţele Alba, Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Covasna, Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Sibiu, Suceava, Timiş, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea..

Fondurile sunt destinate refacerii infrastructurii hidrotehnice, terasamentelor şi malurilor de apărare, structurii drumurilor judeţene, comunale, a podurilor, podeţelor şi digurilor din localităţile afectate de inundaţiile şi alunecările de teren produse în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.