Florin BRATU
Îmbrăcat cu cămaşă şi blugi casual, fostul atacant al ,,câinilor roşii”, Florin Bratu şi-a făcut botezul oficial ca antrenor al echipei Dinamo II, la Buzău unde echipa sa a disputat meciul de cupă cu Viitorul Locomotiva. Şi cum oaspeţii s-au impus cu 3-1 calificându-se astfel în faza următoare a competiţiei, se poate spune că tânărul tehnician şi-a început cariera în forţă. După partidă, Bratu a fost felicitat şi de omologul său de la prima echipă, Stoican care s-a arătat plăcut impresionat de atitudinea si determinarea jucătorilor.
,,A fost un meci destul de greu cu o formaţie arţăgoasă care în anumite momente ale jocului ne-a pus probleme dar până la urmă, eu zic că am meritat victoria. Noi am fost echipa mai valoroasă şi mă bucur că ne-am calificat în faza următoare. În ansamblu sunt mulţumit de jocul prestat de băieţi ţinând cont şi de condiţiile în care s-a jucat la Buzău şi mă refer la căldură. Se poate însă şi mai mult pentru că având potenţial trebuie să mai muncim”, a declarat Florin Bratu.
Referitor la colaborarea cu Flavius Stoican, tehnicianul lui Dinamo II a precizat că există dialog zilnic şi totul este constructiv iar asta contează pentru bunul mers al lucrurilor.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.