Tenis de masa

Pentru Buzău, găzduirea unor competiţii internaţionale de mare anvergură la tenis de masă a devenit deja ceva obişnuit. În acest weekend la Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi”, spectatorii care sunt aşteptaţi să vină în număr cât mai mare, vor putea urmări partide extrem de interesante în cadrul Campionatelor Europene în proba de dublu mixt. Este pentru a doua oară consecutiv când această competiţie se desfăşoară în oraşul nostru, iar la ediţia trecută, titlul a fost adjudecat de perechea Eliza Samara-Andrei Filimon. Aceştia sunt decişi să repete performanţa şi acum chiar dacă, aşa cum au declarat la conferinţa de presă, se tem de ceilalţi adversari.
Echipe
Pe lângă cei doi, România mai este reprezentată la aceste Campionate Europene de buzoianul Ovidiu Ionescu, Bernadette Szocs, Hunor Szocs, Camelia Poştoacă, Lucian Munteanu, Cristina Hirici, Constantin Cioti şi Iulia Necula.
,,Pentru noi este o mândrie că o astfel de competiţie va fi găzduită de Buzău, însă acest lucru nu este întâmplător. Am demonstrat că deşi suntem o Federaţie mică din punct de vedere al bugetului, ne putem alinia celorlalte şi să facem faţă acestui Campionat European. Sperăm să fie o ediţie de mare succes şi să reedităm performanţa de anul trecut când titlul a fost adjudecat de dublul Andrei Filimon-Eliza Samara. Sigur că ne dorim ca pe podium să urce cât mai mulţi români iar eu mă aştept la minim două medalii”, a declarat Directorul de Marketing şi Imagine al Federaţiei Române de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu.
Vineri şi sâmbătă, partidele se vor disputa între orele 15 şi 20.30 iar duminică, între10.00 şi 15.00.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.