Seară de excepție pentru zeci de piloți, tehnicieni și preparatori ai echipelor înscrise în Campionatul Mondial de Enduro care au petrecut până spre orele dimineții în Summer Pub și Cafeneaua Artiștilor. Organizatorii români au pregătit, la fel ca în urmă cu doi ani un concurs de miss în cinstea oaspeților de peste mări și țări jurizat chiar de o bună parte a piloților și oficialilor cursei de la Buzău.
9 fete și-au disputat titlul de Miss Enduro World pe parcursul a trei probe și chiar dacă la final doar una a fost aleasă câștigătoare toate au primit premii de la organizatori.
Concursul a debutat cu o paradă a concurentelor în haine și accesorii specifice motocicliștilor urmată de o probă a costumelor de baie și la final de o ținută casual, toate despărțite de demonstrații de salsa puse în scenă de trupa Salsa Place.
În urma contabilizării rezultatelor obținute juriul a decis ca fetele clasate pe locurile 5-9 să primească premii în valoare de 50 de euro, cele clasate pe locurile 2-4 premii constând în ochelarii de câte 100 de euro iar marea câștigătoare s-a ales cu titlul de Miss Enduro World și cu o cască de motociclist.
Câștigătoare a fost desemnată Maria Chițoiu urmată în ordinea locurilor pe care s-au clasat de Alina Necula și Andreea Popescu. După desemnarea câștigătoarelor concursului de miss și fotografiile de rigoare distracția a explodat de-a dreptul într-o plimbare cu Show-Bus-ul la care au participat o mare parte din piloții aliniați la startul Grand Prix-lui României. După o tură de oraș autobuzul a parcat, din nou în parcarea Summer Pub iar petrecăreții și-au văzut de distracție alături de membrii trupei Salsa Place. Amatorii de distracție s-au lăsat conduși de dansatorii profesioniști și au încercat pe rând melodii din repertoriul internațional dar și hore și sârbe românești asta în timp ce mai marii cursei se întreceau la întors clătite.
Și pentru că specificul petrecerii era unul moto din cortul ridicat în parcarea Galleria Mall nu au lipsit nici motoarele atât cele de enduro cât și cele de stradă care au fost pornite și băgate la adăpost în cort spre deliciul asistenței și supărarea oamenilor legii care au primit reclamații și au fost nevoiți să vină să închidă petrecerea. Acest incident minor nu i-a speriat pe petrecăreți care s-au mutat câteva străzi mai în acolo, în Cafeneaua Artiștilor unde au petrecut până dimineață.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.