Buzoianul Ilie Stan a debutat cu dreptul pe banca tehnică a Stelei. Echipa roș-albastră a reușit să se impună în fața campioanei Oțelul Galați cu scorul de 2-1.
Gălățenii au deschis scorul după doar 15 minute de joc prin Bratislav Punosevac care a deviat o minge șutată de Viglianti. Timp de 30 de minute, elevii lui Ilie Stan au încercat în zadar egalarea însă, după prima repriză, campioana Oțelul Galați intrat ca favorită la vestiare. La reluare jocului, în minutul 61 centralul Alexandru Tudor dictează penalti după ce Tănase cade în careul moldovenilor, fiind ținut de tricou de Skubici. Nicolici transformă lovitura de pedeapsă și îi readuce speranța antrenorului buzoian.
Înainte de finalul reprizei, în minutul 83, Tatu trimite o minge spre poarta goală a oțelarilor dar Sergiu Costin cu o foarfecă de zile mari reușește să scoată mingea chiar de pe linia porții. Când toată lumea credea că meciul se va termina la egalitate, proapăt intratul Florin Costea înscrie cu un șut din interiorul careului și aduce punctele mult visate echipei Steaua București dar și un strop de liniște pentru buzoianul Ilie Stan, ajuns la echipă de doar patru zile.
Finalul meciului ar fi putut fi însă unul nefast pentru căpitanul Stelei. Gălățeanul Alexandru Bourceanu a venit să reproșeze galeriei moldovene faptul că i-a fost ostilă pe toată durata jocului. Oțelarii, destul de iritați, nu au vrut să îl asculte pe stelist și au aruncat în el cu brichete. Doar intervenția jucătorilor de la Oțelul Galați care i-au recomandat lui Bourceanu să meargă la vestiare a făcut ca lucrurile să nu degenereze.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.