Deputatul PDL Cezar Preda câştigă un nou mandat la Buzău, după ce în urma redistribuirii judeţul Buzău a primit încă trei posturi de parlamentar, celelalte două revenind PPDD, potrivit Biroului Electoral Judeţean.

Potrivit preşedintelui Biroului Electoral Judeţean, Valentin Barbu, în urma redistribuirii, judeţul Buză a primit două mandate pentru Camera Deputaţilor şi unul pentru Senat.

Astfel, au obţinut mandate de deputat Cezar Preda şi Gheorghe Coman (PPDD), dar şi Constantin Popa (PPDD).

Cezar Preda a candidat în Colegiul 7 Buzău, clasându-se pe locul doi după candidatul USL, Marcel Ciolacu. Preda a obţinut 18,74% din voturi, peste media partidului obţinută în judeţul Buzău, iar contracandidatul său 65,19%. În urma rezultatelor alegerilor, Cezar Preda a anunţat că demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL.

Gheorghe Coman a candidat în Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor şi a obţinut 18,70% din voturi, fiind pe locul al doilea după candidatul USL, Marian Ghiveciu. Coman este administratorul unei societăţi de transport din judeţul Buzău.

Constantin Popa a candidat în Colegiul 3 Senat şi s-a clasat al doilea cu cu 9. 347 de voturi (15,63%), după candidatul USL Victor Mocanu care a fost votat de 40.568 de alegători. Popa este administratorul unui depozit angro, primul de acest fel înfiinţat după Revoluţie în judeţul Buzău. Din luna iunie este consilier municipal, ales din partea PPDD.
USL a câştigat toate cele zece mandate de parlamentar din judeţul Buzău, obţinând aproape 70 la sută din voturile buzoienilor.

C.D.

2 COMENTARII

  1. Îl felicit pe d-nul Coman Gheorghe pentru modul cum a facut campanie electorală, mergând din localitate în localitate de mai multe ori pentru a intra în contact direct cu cetăţenii, nu susţinându-şi „proiectele” la televiziuni(de altfel, mult timp aceste televiziuni nu au avut nicio fotogarfie, sau vreo imagine cu dânsul). Aş vrea să îl rog să facă tot posibilul ca DJ pietroasele-Breaza Năieni să se modernizeze, şi să se asfalteze şi drumul comunal Năieni la Vârf, satul în care s-a nascut şi în care a muncit din greu mult timp. Să se gândească la acei oameni, mulţi dintre ei bătrâni, la care va fi imposibil de ajuns, indiferent de vreme, în situaţii de urgenţă, dacă drumul nu se va repara. Să se gândească şi la dezvoltarea localităţii şi la turismul care se poate practica aici.
    SUCCES ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.