Eduard Dumitrașcu cere anularea alegerilor din Colegiul 6 Camera Deputaților. Liderul PP-DD Buzău a depus aseară la Biroul Electoral Central o contestație prin care solicită anularea alegerilor din Colegiul 6 Camera Deputaților, ca urmare a fraudării alegerilor de către USL. Totodată, Dumitrașcu a solicitat și renumărarea voturilor pe colegiul în care a candidat surprins de numărul mic de voturi pe care l-a obținut.
„Am depus ieri(nr. luni) o cerere de renumărare a voturilor din Colegiul 6 Camera Deputaților la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Buzău pentru soluționarea căreia a fost declinată competența Biroului Electoral Central. Totodată, am cerut Biroului Electoral Central invalidarea alegerilor în Colegiul 6 și anularea rezultatelor pe motiv de fraudă electorală. Cererea urmează să se judece în această după-amiază (nr. marți) la sediul BEC din Capitală”, a precizat liderul PP-DD, Buzău, Eduard Dumitrașcu.
Eduard Dumitrașcu a candidat la alegerile parlamentare din acest an pentru un post de deputat în Colegiul 6 Camera Deputaților, avându-l drept principal contracandidat pe progresistul Eugen Nicolicea. În urma centralizării rezultatelor, Dumitrașcu a obținut 4.324 de voturi reprezentând 17,14 la sută din opțiunea electoratului. Totodată, candidatul USL, Eugen Nicolicea, a obținut 15.370 de voturi, reprezentând un procent de 60,94 la sută, adjudecându-și astfel mandatul de deputat. Din această cauză, Eduard Dumitrașcu nu a reușit să prindă nici măcar un mandat la redistribuire, acesta revenindu-i candidatului din Colegiul 5 Camera Deputaților, Gheorghe Coman, care a obținut cu 348 de voturi mai mult decât șeful său de partid.

Ciprian STERIAN

8 COMENTARII

 1. Urechila , te înjura tot buzaul , ai disperat toată lumea in colegiul 6 , de la oamenii din secții , polițiști , jandarmi , oameni simpli , chiar ne crezi prosti pe toți , ori tu AI MARI PROBLEME !
  Gândește-te !!!

 2. DA!! sunt de acord Edi draga. Eu te-am votat cand ai zis ca lupti pentru ca toate lunile anului sa aiba 31 de zile! Imbatraneam mai greu, la naiba… Salutari sefului tau de salon, Dl. dan!

 3. BRAVO Edy…pe ei pe mama lor…hai sa fim ROMANI ADEVARATI sa nu ne lasam calcatzi in picioare de ciumatzii astia…SA NU UITI…AI UN SUSTINATOR LA RESITA…pana la moarte si dincolo de ea…

 4. Însuși faptul ca aștepti pomana redistribuirii e o RUSINE !
  Ce lider adevărat se bucura ca intra in Parlament după ce a luat bătaie cu peste 60 % , nu de astfel de tineri avem nevoie in Parlament !
  Oricum nu își v-a pune aberatiile pe care le promiteau in practica !

 5. Aliosa , pe mata , ia urecheatul in Reșița sa va bucurati de el si de prostia lui , papagalul asta nu a făcut in campanie decât sa-si înjura contracandidatii , dacă asta înseamnă politica , sa va spălăti pe cap cu dezaxatul !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.