Buzăul a devenit în aceste zile tot mai atrăgător pentru persoanele fără un adăpost deasupra capului din județele invecinateși nu numai. Informația vine dinspre responsabilii administrației locale care au explicat că tot mai multe persoane fără adăpost au ajuns să vină la Buzău după ce au aflat că municipalitatea oferă cazare și trei mese pe zi.
„Au apărut persoane din Iași, Prahova sau Focșani care au auzit că la Buzău se dau trei mese pe zi și se oferă cazare și ne-am pomenit cu ei la adăpost”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
Viceprimarul municipiului Buzău, Marcel Ciolacu a afirmat chiar că situația tinde să se transforme într-un fenomen. Persoanele fără adăpost din alte județe se anunță reciproc și vin în adăposturile de la Buzău unde Primăria trebuie să le ofere cazare și masă.
„S-au anunțat unul pe altul că se dau trei mese pe zi și numai la noi, la adăpostul Primăriei, avem cinci persoane din alte județe dar la Liceul Sportiv am înțeles că sunt peste jumătate de prin alte părți”, a încheiat viceprimarul Marcel Ciolacu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/02/Constantin-BOSCODEALA.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.