Andi CRistea
Județul Buzău va fi reprezentat, pentru prima dată, în Parlamentul European de un buzoian. Este vorba despre social-democratul Andi Cristea, care este declarat câștigător al unui mandat de eurodeputat într-o simulare pe baza rezultatelor exit-poll-urilor.
Și primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, îl vede câștigător pe tânărul social-democrat si spune că prezența unui buzoian în deliberativul de la Bruxelles va fi de bun augur pentru cetățenii județului.
” Eram sigur că Andi Cristea va ajunge europarlamentar. Va fi un lucru pozitiv pentru cetățenii Buzăului, pentru că va avea un birou de europarlamentar la Buzău și va fi bine pentru cei care vor dori să acceseze prin proiecte fondurile europene.”, a declarat Constantin Boșcodeală.
Andi Cristea are 33 de ani și a fost propus pentru un post de europarlamentar de TSD Buzău. El a ocupat pentru o perioadă un post de consilier în Parlamentul European și are experiență în domeniul relațiilor internaționale și al diplomației parlamentare. De asemenea, Cristea a lucrat în cadrul Ministerului de Externe.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.