George Scutaru
Președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, nu consideră oportună refacerea USL după alegerile europarlamentare și crede că cel mai potrivit pentru PNL ar fi să rămână în opoziție unde să coaguleze partidele de dreapta.
” Nu sunt șanse de refacere a USL. Consider că PNL e un partid de opoziție, e cel mai puternic partid de opoziție, misiunea lui e să coaguleze dreapta și să ne opunem acaparării în totalitate a puterii de către PSD. În plus, PNL este un partid demn și nu așteaptă pomana lui Victor Ponta”, a spus președintele PNL Buzău, George Scutaru.
Totodată, Scutaru a declarat după închiderea urnelor și prezentarea exit poll-urilor că nu poate face comentarii referitoare la scorul obținut de partidul său decât după finalizarea numărătorii paralele efectuate de PNL.
Referitor la posibilitatea ca președintele PNL Crin Antonescu să-și dea demisia după rezultatele obținute la europarlamentare, scorul fiind sub 20 la sută așa cum era target-ul partidului, George Scutaru, a declarat că decizia îi va aparține strict lui Antonescu, însă personal va regreta dacă liderul liberal ar lua o asemenea hotărâre: ”E o decizie pe care o va lua președintele, personal, mie mi-ar părea rău să ia o asemenea decizie”.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.