jandarmerie
Meciul selecționatei de tineret a României cu Albania de la Buzău nu a fost un eveniment tocmai fericit pentru un buzoian de 22 de ani căruia îi fusese interzis accesul pe stadioane ca urmare a unui comportament inadecvat. Dragostea de fotbal l-a făcut să încalce legea iar acum pasiunea sa îl va mai ține departe de arenele sportive încă doi ani.
Jandarmii care asigurau măsurile de ordine l-au observat în interiorul stadionului pe tânărul despre care se cunoştea faptul că avea aplicată sancţiunea contravenţională complementară a interzicerii accesului la partidele de fotbal pentru o perioadă de 1 an iar acesta a fost scos din arena sportivă.
Bărbatul a fost condus la sediul instituţiei unde i-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul încălcării prevederilor art.31 din Legea nr.4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive și astfel pentru nerespectarea regulilor cu privire la participarea evenimentelor sportive interdicția de un an stabilită inițial va fi prelungită cu o nouă perioadă cuprinsă între 1 și 2 ani.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.