drager
Un bărbat din Poșta Câlnău în vârstă de 49 de ani a fost arestat după ce a fost prins conducând de două ori pe șoseaua europeană, deși în ambele dăți se afla în stare avansată de ebrietate. Bărbatul a fost oprit în trafic de polițiști care au văzut modul în care era condus autoturismul, fiind un adevărat pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Practic, într-un interval de 10 zile, bărbatul a fost prins la volan beat criță, de două ori. La momentul primei depistări în trafic, el a avut o îmbibaţie alcoolică de 3,10 gr.‰ la prima proba şi 3,25 gr.‰ la a doua probă. Când a fost depistat a doua oară, a avut o alcoolemie de 2,60 gr.‰, respectiv 2,40 gr.‰”.
Potrivit șefului IPJ Buzău, comisar șef Laurențiu Pantazi, pe lângă faptul că bărbatul era aproape de pragul unei come alcoolice în momentul când a fost oprit în trafic, polițiștii au descoperit și că acesta are permisul anulat din anul 2012 ca urmare a unei condamnări pentru o infracțiune la regimul rutier. Ca și acum, și în urmă cu doi ani, buzoianul a fost prins de polițiști beat mangă la volan.
Puși în fața unui asemenea individ, oamenii legii au decis reținerea acestuia, pentru ca ulterior la propunerea poliţiştilor, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău să dispună punerea în mişcare a acţiunii penale, sesizând instanţa în vederea arestării. Ulterior, Judecătoria Buzău a dispus arestarea bărbatului din Poșta Câlnău pentru o perioadă de 30 de zile”.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.