George SCUTARU si Constantin BOSCODEALA
Atac dur al liderului PNL Buzău la adresa primarului Constantin Boșcodeală. Deputatul George Scutaru spune că adevăratul motiv pentru care la Buzău PSD a racolat cel mai mare număr de primari de la opoziție este pentru a-l determina pe Victor Ponta, în cazul în care acesta ajunge președinte, să îl scape de dosarele penale și de pușcărie pe Constantin Boșcodeală.
„Singurul lucru concret pe care Ponta îl va face daca va ajunge președinte este acela ca îl va elibera pe Dan Voiculescu și pe prietenul său Duicu. Probabil că din această cauza și Boșcodeală se străduiește atât să racoleze cel mai mare număr de primari ca să îl oblige pe Ponta să îl scape de dosare. Îl provoc public pe Boșcodeală să ne spună dacă acesta este trocul. I-a promis cumva Ponta că îl scapă de dosare și de pușcărie? Acesta este trocul pentru care faceți presiuni, domnule Boșcodeală? Așa vreți să scăpați de pușcărie? V-a promis Ponta că vă scapă de dosare? Ăsta este prețul migrației politice la Buzău, scăparea de dosare a domnului Boșcodeală?”, a fost atacul lansat de liderul PNL Buzău George Scutaru la adresa șefului PSD Constantin Boșcodeală.
De cealaltă parte, liderul PSD Buzău, primarul Constantin Boșcodeală, a declarat că nu a făcut nici un fel de presiuni și că în ceea ce privește acuzele concretizate în dosare penale pe numele său acestea nu sunt reale.
„Mi se pare o prostie să spui asemenea lucru. În privința dosarelor penale eu mă prezint la toate termenele în proces și mă consider nevinovat și cred că și lumea a văzut acest lucru. În privința racolării primarilor noi nu am făcut nici un fel de racolare ci domnii primari au dorit să vină în cel mai mare partid și cel în care au încredere. Cred că mai important ar fi să se întrebe dumnealui de ce i-au plecat primarii din partid”, a declarat liderul PSD, Constantin Boșcodeală.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.