Tatăl și concubina unui bărbat din Buzău, încarcerat la Penitenciarul Focșani, au încercat să introducă un telefon mobil în incinta instituției.

Potrivit comunicatului de presă remis de IPJ Vrancea, bărbatul de 57 de ani din Buzău și concubina fiului său, care se află închis în Penitenciarul Focșani, ar fi  încercat să introducă în timpul vizitei la deținut un telefon mobil pe care, cel mai probabil,  urmau să țină legătura.

Încercarea lor de a-i furniza deținutului telefonul a fost descoperită în timpul verificării bagajelor, telefonul fiind găsit într-o geantă cu mâncare. Atât buzoianul de 57 de ani cât și femeia, al cărei iubit se află în penitenciarul din Focșani,  au negat orice legătură cu telefonul găsit în geanta de bagaje, spunând că, probabil, mama deținutului ar fi pus aparatul în geantă, fără știrea nimănui.

„La data de 29 iunie a.c, Poliția municipiului Focșani a fost sesizată despre faptul că un bărbat, de 57 ani, din municipiul Buzău, ar fi încercat să introducă, cu ocazia vizitei, un telefon mobil în bagajul unui deținut din Penitenciarul Focșani. În cauză a fost întocmit dosar penal”menționează IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.