Mesaj tulburător transmis sâmbătă de dr.Adriana Negoiță, la o săptămână de la moartea fiului său, renumitul cardiolog Adrian Mihai Negoiță. Cu sufletul sfâșiat de durere, doctorița al cărei fiu s-a prăpădit săptămâna trecută în urma unui banal și tragic accident produs în propria curte, a găsit puterea să mulțumească celor care au fost alături de familie, în cele mai crunte momente de până acum.

Redăm integral mesajul doctoriței Adriana Negoiță după moartea fiului său cu care se mândrea atât de tare:

„Dragii mei, oameni buni, oameni frumoși,
Vă mulțumesc că ați fost lângă noi în cea mai neagră zi din istoria familiei mele. Longevivii erau marca familiei noastre, cei mai mulți dintre noi fiind dedicați oamenilor în nevoie. Așa știa și Doctorul Adrian Mihai Negoiță, numai că Dumnezeu a avut altă părere!
Noi toți l-am iubit pe Omul special care era fiul meu: devotat familiei, iubindu-și fiicele enorm de mult, iubind la fel de mult să salveze viețile oamenilor suferinzi! Minunatul meu „doctoraș”, personificare a delicateții cu sufletul său uriaș și bun, dăruind cu generozitate tuturor, bucurie, armonie, sperantă, alinare! Și Dumnezeu l-a iubit și… l-a luat lângă EL. E tare greu! L-am rugat să mă ajute să întâmpin ziua de mâine, de poimâine…
Mă leagă de fiii mei buni, dorul mamei care a trebuit să plece de lângă ei când erau tare mici, pentru a se desăvârși profesional, grija uriașă pe care o poartă toate mamele, grija care crește odată cu vârsta copiilor- știți toți prea bine aceasta. Și dorul meu va creste, va deveni urias…
Mi-e sufletul sfâșiat în mii de fărâme, mintea mea refuză absurda și nedreapta decizie asupra destinului fiului meu. Avea atât de multe de făcut! Eram atât de mândră de el- nu atat pentru realizarile sale, cât pentru faptul că a rămas normal și bun și atent într-o lume în care nu mai contează decât să-ți cultivi „imaginea sociala”!
O mare de oameni uniți în durere, purtând în mâini lumânări aprinse i-au fost alături pe ultimul drum… E certitudinea că a fost înțeles mesajul său către lume- să fim mai buni, mai concilianți, mai onești, mai aproape unii de alții. „Frațicu'” a plecat… probabil alte inimi aveau nevoie de el… Îl urmeaza afecțiunea și respectul d-voastră, a prietenilor, iubirea familei, dragostea mea care mă va duce cândva la el!
Vă mulțumesc pentru tot! Dumnezeu să-l odihnească!
Mama”.

Reamintim, medicul Adrian Mihai Negoiță, șef al Secției Cardiologie din Spitalul Județean Buzău, a fost găsit decedat sâmbăta trecută, dimineața, în curtea casei sale de vacanță din localitatea Vadu Oii.

Cardiologul se afla acolo alături de familie și de prieteni cu care avea de gând să sărbătorească, dat fiind că înainte cu trei zile împlinise 36 de ani.

În urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că doctorul a murit în urma unui accident produs în curte. Cel mai probabil, el a alunecat pe scările de la ieșirea din locuință, a căzut pe spate și s-a lovit cu capul fie de scară, fie de o bordură.

Medicul Adrian Mihai Negoiță era căsătorit și avea două fetițe mici pe care le iubea nespus. Era un doctor iubit de pacienți, apreciat de colegi, iar pasiunea sa pentru medicină și dorința de a salva vieți erau incomensurabile. Toată lumea îi prevedea un viitor strălucit în cardiologie, însă destinul a fost prea crud pentru doctorul de inimi.  

 

2 COMENTARII

  1. Așa fiu , așa mama…. Dumnezeu ne onorează cu aceste ființe dragi …., copiii , se zice că de fapt este darul Lui , îl păstrăm cu drag atât timp cât ne aparține , dacă El decide că îl vrea înapoi, ce putem face , ne supunem , înseamnă că Cel de Sus ne-a trimis un dar special , de care El are mare nevoie.Frumusetea sufletului dvs. rămâne pentru fiu un mare reper de a observa lumea din care a plecat , poate cu mare tristețe.Va doresc să aveți puterea să trăiți si sa aveți grija de floricelele lui dragi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.