Andi Cristea ar putea reprezenta România pentru al doilea mandat în Parlamentul European. Buzoian la origine, Andi Lucian Cristea a câștigat încrederea românilor la alegerile din 2014 candidând pe poziția a XVI-a a listei propusă de alianța PSD-UNPR-PC. Pentru că și-a făcut bine treaba în capitala europeană, Andi Cristea a fost validat de Comitetul Executiv Național al PSD să candideze pentru un nou mandat la alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe data de 26 mai.

„Mă bucur că buzoianul nostru Andi Cristea a fost validat astăzi de Comitetul Executiv Național al PSD pentru a candida la alegerile europarlamentare din luna mai.
Andi este un tânăr serios și foarte bine pregătit, care a demonstrat că are abilitățile necesare pentru a reprezenta România la cel mai înalt nivel. În plus, în ultimii ani, multe dintre problemele buzoienilor și-au găsit în europarlamentarul Andi Cristea o voce puternică care să le facă cunoscute pe plan european.
Echipa pe care PSD o va trimite în Parlamentul European va fi una extrem de puternică și hotărâtă să se bată pentru a obține mai multe avantaje pentru români, dar și un tratament egal din partea tuturor partenerilor noștri europeni”, a scris pe contul său de facebook deputatul Marcel Ciolacu.

Andi Cristea va candida pe lista PSD pe poziția cu numărul 10 pe un loc considerat eligibil. Pe lista se mai regăsesc Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană.Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană.

2 COMENTARII

  1. Cine este acest hibrid de politician care apare nu mai în prag de campanie electorala. De ce nu ne spune și noua cetățenii Buzăului ce a făcut el acolo cinci ani de zile și de ce ar merita alt mandat. Știu este frumoasa viata la Bruxelles mai ales când aj sa rămâi în buzunar lunar peste 15000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.