Alina Nicolae2
La cei 12 ani pe care îi va împlini luna viitoare, Alina Nicolae se anunţă una dintre speranţele gimnasticii artistice buzoiene. Legitimată la Clubul Sportiv Şcolar unde se pregăteşte sub îndrumarea antrenorilor Constanţa Pătruţ şi Florinel Dogaru, gimnasta a primit zilele trecute o veste minunată. Alina a fost promovată la lotul naţional olimpic de junioare urmând ca pe 6 ianuarie să plece în cantonamentul de la Oneşti. Această convocare nu face altceva decât să confirme valoarea sportivei şi este un rezultat al muncii depuse încă de la vârsta de 4 ani când a lăsat păpuşile alegând să meargă la sala de gimnastică şi speră ca într-o bună zi să calce pe urmele Andreei Răducan, preferata sa.

Alina Nicolae

Descoperită de Constanţa Pătru la grădiniţă, Alina Nicolae a dat dovodă de multă seriozitate la antrenamente şi ambiţie iar eforturile au fost răsplătite printre altele şi cu medalia de argint cucerită anul acesta la Campionatele Naţionale Şcolare dar şi un loc VI în proba de sărituri la C.N. Individuale, categoria junioare III.
,,Sigur că trebuie să faci sacrificii când alegi să practici un sport însă şi satisfacţiile sunt mari. Eu mă antrenez zilnic câte patru ore apoi merg la şcoală şi mai ajung tocmai seara acasă aşa că nu am timp liber pentru a mă juca. La antrenamente câteodată este foarte greu iar alteori, ceva mai uşor însă îmi place ceea ce fac iar promovarea la lotul naţional olimpic de junioare reprezintă o imensă bucurie pentru mine şi toţi cei care mă sprijină. La început va fi mai dificil mai ales că voi sta în cantonamentul de la Oneşti dar sper să mă acomodez repede şi totodată să confirm prin rezultate”, ne-a declarat gimnasta Alina Nicolae.

Alina Nicolae Medalii
Elevă în clasa a VI-a la Liceul Pedagogic, sportiva a primit un mare sprijin şi din partea familiei, dovadă şi faptul că mama sa a rămas la Buzău alături de ea deşi soţul şi cealaltă fiică în vârstă de 16 ani se află din 2010 în Franţa la Paris.
,,Pentru noi promovarea Alinei la lotul naţional olimpic de junioare nu este deloc una deloc surprinzătoare ci o confirmare a valorii. Este un copil muncitor, conştiincios şi tare ambiţios. Ne bucurăm enorm că va merge la Oneşti unde va beneficia de condiţii foarte bune şi am mare încredere în ea”,a punctat antrenoarea Constanţa Pătru.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.