Peste 2000 de oameni l-au aplaudat frenetic pe Horia Brenciu la concertul caritabil susținut de artist la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, cu sprijinul fundației Pro Green Terra a organizat duminică seară cel de-al doilea concert caritabil de Crăciun după cel din iarna anului trecut în care protagonist a fost Ștefan Bănică Jr.
Concertul a adus în prim plan o trupă energică, condusă de Horia Brenciu, unul dintre cei patru jurați de la „Vocea României”, cel care a interacționat pe tot parcursul celor peste două ore cu spectatorii prezenți în sală. Și cum Horia Brenciu a ajuns la Buzău pentru prima dată într-un concert public, din show-ul său nu putea lipsi nici buzoianca Lucia Dumitrescu, cea pe care a îndrumat-o la ediția din urmă cu doi ani a concursului Vocea României.
Buzoianca a interpretat două piese în duet cu Horia Brenciu după care i-a oferit acestuia ultimul album abia ieșit din studio. La finalul spectacolului, buzoienii prezenți în sală l-au rechemat pe scenă pe artist care, deși a mărturisit că nu mai are energie, nu și-a dezamăgit publicul.
Concertul s-a desfășurat cu casa închisă, toate cele peste 2000 de bilete epuizându-se în primele două zile de când a fost anunțat. Banii proveniți din vânzarea biletelor urmează a fi folosiți la reabilitarea secției de chirurgie pediatrică a Spitalului Județean Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.