Buzoianca Elena Băltăgan, cunoscută publicului ca Ellie White, a fost implicată în această dimineață într-un accident pe o pârtie de schi din Vatra Dornei. Ellie White a ajuns ieri după-amiază la Vatra Dornei unde a de susținut un concert iar în această dimineață, vrând să profite de vremea frumoasă, a decis să iasă la o plimbare pe pârtie. La scurt timp după ce a ieșit pe pârtie, Elena a fost lovită de un alt schior, potrivit logodnicului său. În urma impactului, cântăreața a suferit leziuni la picioare dar și la cap.
„A intrat unul cu schiurile în ea, a lovit-o foarte tare, a luat-o salvarea, e la spital la Târgu Mureş. S-a lovit la cap, are mai multe contuzii, nu ştiu exact că nu am fost chiar lângă ea şi totul s-a întâmplat foarte rapid. Medicii mi-au spus să stau liniştit şi să aştept”, a precizat logodnicul artistei, Doru Tinca.

Elena Băltăgan este născută la Buzău și a urmat cursurile Liceului de Artă Margareta Sterian, fiind pasionată de muzică încă de pe băncile școlii. Pe perioada liceului, Elena a participat la numeroase festivaluri de muzică ușoară atât locale cât și naționale care i-au adus de altfel numeroase premii. În anul 2003, Elena Băltăgan devine solista trupei DJ Project unde alături de DJ Gino Manzotti și DJ Maxx scoate numeroase albume și obține premii importante atât în țară cât și peste hotare. La sfârșitul anului 2009, Elena părăsește trupa DJ Project pentru a se dedica unei cariere solo. În anul 2010 Elena Băltagan revine pe scenă sub numele de Ellie White iar proiectul muzical solo se dovedește a fi un real succes, artista bucurându-se de apreciere atât în plan intern cât și internațional.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.