Elevii descoperă că, în şcoli, se dau telenovele "live"...

Încă o demisie de director din reţeaua şcolară buzoiană cu titlul de „X-files” – dosare neelucidate, pe masa inspectoarei generale Florina Stoian. Cu puţin timp înainte de Revelion, supărat că primarul îi cere să semneze documente despre al căror statut legal avea îndoieli, directorul şcolii din Cochirleanca şi-a depus demisia pe biroul şefei şcolilor.

 

„Când l-am numit în funcţie, era agreatul primarului”, ne spune Florina Stoian. În puţinele luni de colaborare, după o relaţie agitată între director şi primar, managerul şcolii a considerat că nu mai poate suporta râca locală: „Directorul a invocat motivul că nu mai poate semna hârtiile pe care i le înainta primarul. I-am găsit demisia la mapă şi voi vedea ce se întâmplă acolo”, a mai spus şefa şcolilor.

 

Deşi motivul directorului pare cel puţin unul serios, care aruncă suspiciuni asupra administraţiei comunale, Florina Stoian spune că nu a grăbit demararea unei anchete şi pentru că starea de sănătate a primarului nu ar fi una potrivită pentru astfel de presiuni. „Nu am numit încă pe nimeni în locul demisionarului, el fiind în preavizul de 15 zile. Însă, voi merge personal să mă conving de seriozitatea motivelor care au dus la această situaţie”, a explicat şefa Inspectoratului Şcolar.

 

S.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.