Elena Udrea
Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului, buzoianca Elena Udrea va fi eliberată din arestul Poliției Capitalei și va fi plasată în arest la domiciliu. Așa au decis marți definitiv magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție care au judecat contestaţia deputatei la arestarea preventivă dispusă în 11 februarie în dosarul „Microsoft”.
Elena Udrea va ajunge astfel la domiciliul sau însă va avea o serie de restricții pe care dacă le va încălca ar putea ajunge din nou după gratii. Potrivit deciziei, Udrea nu are voie să vorbească cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu şi cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, în mod direct sau indirect, şi nici să divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală.
Instanţa îi atrage atenţia că în caz de încălcare a oricăreia dintre aceste obligaţii, se poate dispune din nou arestarea ei preventivă.
Arestul la domiciliu a fost dispus pentru perioada 17 februarie – 17 martie inclusiv, pentru fapta de trafic de influenţă, în legătură cu denunţul lui Dinu Pescariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.