Maternitate-5

Senatorul Victor Mocanu mai scapă o lună de emoții în ceea ce privește dosarul „maternitatea”. Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție reuniți marți la un nou termen de judecată în procesul intentat de DNA fostului președinte de Consiliul Județean au dictat o nouă amânare pentru data de 16 martie 2015.
Victor Mocanu, senator PSD ales în colegiul 3 la alegerile din toamna anului 2012, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fapte de corupție săvârșite cu complicitatea celorlalți doi inculpați pe perioada ultimului mandat de președinte al Consiliului județean Buzău atunci când a construit noua maternitate de pe strada Victoriei inaugurată fără a fi funcțională.
Alături de Victor Mocanu în același dosar intentat de procurorii DNA vor mai fi cercetați fostul director executiv al Direcției pentru Administrarea Patrimoniului și Investiții Constantin Lungu pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată și fals intelectual în formă continuată dar și reprezentanți ai societății SC Medical Finance Projects SRL București pentru complicitate la abuz în formă calificată și continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.