Buzoianca Elena Udrea, una dintre cele mai puternice femei din România. Vezi cine spune asta!

0
218

Buzoianca, Elena Udrea este, după părerea fostului președinte Traian Băsescu, una dintre cele mai puternice femei din România, alături de Laura Codruța Kovesi.  Băsescu a făcut această afirmație  într-un interviu acordat Televiziunii Române, într-o emisiune dedicată femeii cu prilejul zilei de 8 Martie.
„Sunt două. Una se numește Laura Codruța Kovesi, dar este puternică pentru că e șefă de instituție, extrem de puternică instituția și asta te face și pe tine puternic. Și Elena Udrea, care suportă presiunile instituției, rămânând demnă totuși”, a declarat Traian Băsescu, luni, la TVR 1, într-o emisiune dedicată femeilor.

 

Fostul președinte al țării a amintit că, de-a lungul timpului, a încurajat promovarea femeilor în diverse funcții, fie in politică, fie în alte domenii,  dar a ajuns  la concluzia că reprezentantele sexului frumos au o dorință de a arăta că sunt extraordinare, însă nu se susțin între ele.
„Trebuie să remarcăm un lucru. Femeilor, când le dai putere şi încredere, au o abnegaţie, uneori, dusă până la extrem în a proba că sunt o alegere bună. Uneori greşesc, uneori sar un anumit prag, exact din această dorinţa de a proba că sunt extraordinare. (….) Din experienţă va pot spune că femeile au o mare problema: pun mult prea multă pasiune când văd la altă femeie o geantă sau o pereche de pantofi pe care nu o au. (…) Marea problema a femeilor, oricâte ai promova, în momentul de faţă, şi oricât ar fi de susţinute de bărbaţi, este că la rându-le nu se susţin ele între ele”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul şef al statui a mai amintit că de-a lungul carierei sale a promovat multe femei, printre care: Laura Codruţa Kovesi, Elena Udrea, Livia Stanciu, Sulfina Barbu, Roberta Anastase, Anca Boagiu, sau Monica Macovei, însă problema lor a fost că nu s-au susținut și între ele.

„Multe femei, mai multe decât bărbaţi. Am crezut în asta, dar ele între ele nu se vor susţine niciodată”, a afirmat Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.