Magistrații Tribunalului Călărași care judecă dosarul de luare de mită al fostului președinte al Consiliului județean, Cristi Bîgiu, ar putea da sentința pe fond pe 22 martie. La termenul din data de 7 martie, instanța a decis să încheie cercetarea judecătorească și a rămas în pronunțare urmând să dea un verdict la data de 22 martie.

Dosarul lui Cristi Bîgiu aflat pe masa magistraților de la Tribunalul Călărași este același în care fostul președinte al Consiliului Județean a fost arestat pentru luare de mită în luna decembrie a anului 2014. După ce a stat aproximativ jumătate de an în arest, Cristi Bigiu a fost eliberat și plasat în arest la domiciliu pentru ca după câteva luni judecătorii să instituie măsura controlului judiciar cu interzicerea exercitării funcției. Ulterior, Bîgiu a demisionat  din funcția în care a fost ales în vara anului 2012
Decizia magistraților de la Tribunalul Călărași nu va fi însă definitivă. Ea va putea fi contestată de ambele părți aflate în dosar la Curtea de Apel București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.