Catalin Predoiu-5

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, la Buzău, că USD „este o lovitură aplicată de către PSD PNL, care arată cât de mult au înşelat cele două partide şi liderii lor, Ponta şi Antonescu, poporul român”. Prezent, miercuri, la Biroul Permanent Judeţean al PDL Buzău, Cătălin Predoiu a declarat, la finalul întrunirii, că „USD este o lovitură aplicată de către PSD PNL, care arată cât de mult au înşelat cele două partide şi liderii lor, Ponta şi Antonescu, poporul român”.
Predoiu a adăugat că alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale vor produce surprize pe scena politică.
„Scena politică va fi schimbată prin votul de la europarlamentare şi prezidenţiale. Vom avea surprize mari şi sunt încrezător că vom face un rezultat bun la europarlamentare şi sunt convins că voi câştiga prezidenţialele. Orice adversar ar fi sunt încrezător în forţele mele. Antonescu nu mai e de dreapta de mult, nici nu a ştiut vreodată dacă e de stânga sau de dreapta”, a mai spus Cătălin Predoiu.
Preşedinţii PSD, UNPR şi PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea alianţei electorale Uniunea Social-Democrată (USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind prezent şi primarul Capitalei, SorinOprescu.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că această aliaţă electorală este formată din trei din cele patru partide din USL şi are două din cele trei litere ale USL, dar îşi propune să aibă sută la sută din mesajele cu care USL a câştigat alegerile.

Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.