Buzoianul Cristinel Romanescu a fost ales, miercuri, în fruntea Federației Române de Tenis de Masă. Romanescu începe astfel cel de-al șaselea mandat în fruntea forului federal de profil fiind ales cu 64 de voturi din tot atâția participanți la Adunarea Generală Ordinară și de Alegeri a Federației Române de Tenis de Masă .

El va face echipă cu Nicolae Ochiană(61 voturi) în calitate de vicepreședinte al FRTM, Vasile Adrian Moldovan (reprezentant cluburi) – 64 de voturi, Andrei Ion Szemerjai (reprezentant cluburi) – 62 de voturi, Bogdan Marinescu (reprezentant cluburi) – 59 de voturi, Nica Constantin (reprezentant mass-media) – 58 de voturi.

„Sunt din 2001 președinte FRTM. Performanta naște performanta! Ăsta este gândul cu care am pornit la drum din 2001. Probabil tocmai de aceea colegii și membrii federației m-au și ales și reales  pentru că rezultatele au fost din ce în ce mai bune, la fel și rezultatele sportivilor noștri au fost foarte bune în aceste mandate. De aici și sloganul meu la aceste alegeri -Să continuăm împreună!

Avem sportivi deosebiți la toate nivelurile copii, junior, seniori și sunt convins că sunt puține federații de specialitate care se pot mândri cu o astfel de piramidă extrem de bine lucrată. În pandemie lucrurile au fost la fel pentru tot sportul la nivel mondial, au fost amânate foarte multe competiții europene, mondiale, chiar și Jocurile Olimpice dar, din toamna anului trecut, ne apropiem, încet, încet de normal și sper ca până la Jocurile Olimpice acolo unde echipa României este calificată deja să intrăm într-un program care să ne conducă către performanța și către rezultatele pe care ni le-am propus în 2021”, a declarat Cristinel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.